wie zijn wij?

1001Factory is al sinds 2005 actief om op iedere tafel een prachtig tafelzeil of tafelkleed te krijgen. In die 15 jaar tijd zijn we vol passie van een hobbyproject uitgegroeid tot een serieus bedrijf.
Marry Niewenhuijse (48)
Oprichter / Eigenaar
Marry (48), oprichter/ eigenaar van 1001factory, getrouwd met Edwin en moeder van 3 geweldige kids. Marry is al 12 jaar dag en nacht actief om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze heeft hart voor de zaak en is een ware expert wat onze producten betreft. Marry werkt ontzettend hard: ze verstuurt jullie bestellingen, onderhoudt contact met jullie via de klantenservice en heeft daarnaast ook nog een grote taak als mantelzorger voor Eward (jongste zoon).
Daniƫlle Niewenhuijse (22)
Orderverwerking / Marketing
Daniƫlle (22), dochter van Edwin en Marry en schrijfster van de teksten op de website (YES, inclusief deze dus). Ik ben ter versterking van mijn moeder in het bedrijf gekomen, met heel veel plezier! Ik ben er vooral voor de marketing van het bedrijf. Verder verwerk ik met mijn moeder de bestellingen, heb ik contact met jullie (via de klantenservice) en pak ik allerlei andere klusjes aan die gedaan moeten worden.
Ruud Niewenhuijse (26)
IT / Website
Ruud (26), zoon van Edwin en Marry en ontwikkelaar van de website. Ruud is getalenteerd op het gebied van technologie en dat komt ons uiteraard prima van pas! Hij woont overal en nergens. Maakt voor hem ook niet uit, want IT-werk kun je overal doen. Zijn hart ligt niet echt bij onze producten zelf (dat vindt hij echt vrouwendingen), maar hij is wel super betrokken bij het bedrijf!
Inge Burgs
Atelier
Inge Burgs, van Ingeborg kleding atelier, werkt al langere tijd voor ons. Met veel liefde werkt zij al jullie tafelkleden af met een mooi biaisbandje of een zoom. Daarnaast schrijft ze gave DIY-blogs voor ons (zeker een aanrader deze eens te bekijken).
Eward Niewenhuijse (20)
Hulp
Eward (20), jongste zoon van Edwin en Marry. Hij zit op het speciaal onderwijs en naast school is hij altijd bereid om te helpen met allerlei klussen in en om het bedrijf, zoals afval netjes opruimen, rollen sjouwen, onkruid verwijderen van de oprit, vloer vegen en opruimen, enz., enz.