Pre-order systeem

Bij 1001TAFELKLEDEN streven we naar optimale kwaliteit en duurzaamheid. Om dit te realiseren werken we onder andere met een pre-order systeem.

Een tafelkleed dat je bij 1001TAFELKLEDEN bestelt door middel van een pre-order, wordt speciaal voor jou gemaakt. Op deze manier produceren we enkel een product als daar ook echt vraag naar is. Het overproduceren en vervolgens weggooien van stoffen is een groot probleem in onze huidige industrie. Met het pre-order systeem roepen we overproductie samen een halt toe.

Dit is hoe het werkt

We maken een nieuwe collectie ruim voor de productiedatum bekend, deze tafelkleden zijn dan te bestellen via een pre-order. Zo kies jij uit een ruim aanbod van verschillende prints en stijlen een tafelkleed dat jou aanspreekt. Als jij het niet bestelt, dan maken we het niet.

Zodra jij besteld hebt gaan wij met veel plezier aan de slag met het maken van je tafelkleed. Het zal enkele weken duren voordat je het tafelkleed daarna ontvangt. Iets om naar uit te kijken! De verwachte verzenddatum wordt aangegeven bij het product.

Onze tafelkleden worden in Nederland geproduceerd. We werken met stoffen afkomstig uit Europa.