Dress geel pvc

niet meer leverbaar
v.a.
14,95 8,95
p/m
Geel tafellinnen met kleine donkerrode stipjes van 3mm en nostalgische afbeeldingen van popjes met verkleeduitrusting, zoals wij die vroeger kennen. Bij de afsnijding zijn de zijranden onafgewerkt en soms draderig, het zijn geen strakke zelfkanten. Zeer matte gladde pvc coating, die afwasbaar en uitwasbaar is. Houd bij het bestellen rekening met een mogelijke krimp tot 4% na het wassen. Dus in het geval van een tafelkleed van 250 cm kan er 10 cm krimp optreden. De gele kleur is niet zo fel als op de 1e foto, meer zoals op de 2e foto.
volledige beschrijving
100% katoen met matte pvc coating
Tafelkleed
op maat
afneembaar
wasmachine wasbaar
strijken mogelijk

Kleur:

Bestellen

Tafelkleed op maat
Staaltje
Tafelloper
Hele rol met korting
Rechthoekig
Vierkant
Rond
Ovaal / Ellips
stap 3 - afmetingen
Vul de gewenste maten van het tafelkleed in, zoals u deze wilt ontvangen. De gemiddelde overhang is 20 cm aan alle zijden, dus reken 40 cm extra in de lengte en de breedte voor een gemiddelde overhang.
stap 4 - randen afwerken met biaisbandje

Als je ervoor kiest om de afwerking op "nee" te zetten, dan ontvang je een afsnijding van de rol zonder afwerking. Dat is meestal geen probleem bij gecoate tafelkleden. Door de coating rafelen deze stoffen niet snel. Gewone stoffen tafelkleden zonder coating dienen wel afgewerkt te worden.

Als je dus de afwerking op "nee" zet, dan gaan we ervan uit dat u een onafgewerkt stuk van de stof nodig heeft om te gebruiken voor een ander creatief doel of dat u het tafelkleed zelf wilt afwerken zodat het niet rafelt bij gebruik.

Als je ervoor kiest om de afwerking op "ja" te zetten, dan worden de randen afgewerkt met biaisband of zoom.

afwerken:
Ja
Nee
stuur ons een berichtje