Zaida pvc peach

1-3 werkdagen | afgewerkt tafelkleed 1-2 weken
v.a. 24,95 p/m
Vrolijk tafelkleed van panamakatoen (wat stevigere katoen), voorzien van een pvc coating, waardoor het eenvoudig afneembaar is met een vochtige doek. Dit tafelzeil behoort tot de categorie gecoat tafellinnen, maar omdat de coating aanvoelt als plastic hoort het eigenlijk ook bij de categorie gewoon tafelzeil. Het verschil in prijs met een gewoon tafelzeil wordt bepaald door het gebruikte materiaal. Een gewoon plastic tafelzeil heeft als basis pvc (plastic = goedkoop), maar dit tafelkleed heeft als basis een katoenen stof die voorzien is van een plastic coating. Een hele mooie super matte coating in dit geval. Het tafelkleed heeft een leuk vintage/retro bladmotief en het is overwegend okergeel. De afzonderlijke "blaadjes" in het patroon zijn 2,5 cm. De stipjes in het patroon hebben de kleuren, rood, petrolgroen, oranje, en taupe.
volledige beschrijving
100% panamakatoen (wat dikkere katoen) met extra matte pvc coating
Tafelkleed
op maat
afneembaar
strijken mogelijk

Bestellen

Tafelkleed op maat
Staaltje
Restanten (1)
Tafelloper
Hele rol met korting
Rechthoekig
Vierkant
Rond
Ovaal / Ellips
stap 3 - afmetingen
Vul de gewenste maten van het tafelkleed in, zoals u deze wilt ontvangen. De gemiddelde overhang is 20 cm aan alle zijden, dus reken 40 cm extra in de lengte en de breedte voor een gemiddelde overhang.
stap 4 - randen afwerken met biaisbandje

Als je ervoor kiest om de afwerking op "nee" te zetten, dan ontvang je een afsnijding van de rol zonder afwerking. Dat is meestal geen probleem bij gecoate tafelkleden. Door de coating rafelen deze stoffen niet snel. Gewone stoffen tafelkleden zonder coating dienen wel afgewerkt te worden.

Als je dus de afwerking op "nee" zet, dan gaan we ervan uit dat u een onafgewerkt stuk van de stof nodig heeft om te gebruiken voor een ander creatief doel of dat u het tafelkleed zelf wilt afwerken zodat het niet rafelt bij gebruik.

Als je ervoor kiest om de afwerking op "ja" te zetten, dan worden de randen afgewerkt met biaisband of zoom.

afwerken:
Ja
Nee
stuur ons een berichtje